tiistai 6. syyskuuta 2016

Venetsialaiset


Venetsialaisia juhlittiin elokuun viimeisenä viikonloppuna. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, ei Venetsialaisia juhlita joka puolella Suomea? Ne on vissiin hieman enemmän rannikon juhla. Venetsialaiset on mökkikauden päätösjuhla. Luonnollisesti juhlimme niitä siis mökillä.Lähdimme mökille jo perjantaina, mutta saavuimme sinne aika myöhään. Ei siis tehty perjantaina mitään erikoisempaa. Lauantaina herättyämme ja syötyämme aamupalan, lähdimme markkinoille. Eipä sieltä muuta ostettavaa löytynyt, kuin hattaraa. Markkinoiden yhteydessä järjestettiin myös vesijettikisat. Nuo kisat olivat ihan huiput! Ei katsottu kuin yksi sarja, mutta se näytti niin siistiltä! Haluan vesijetin ehdottomasti ensi kesäksi!

Markettihumun jälkeen lähdimme takaisin mökille. Lauantaina tuuli ihan älyttömästi. Voisi jopa sanoa, että oli pieni myrsky. Välillä Charlesista sai pidellä kaksin käsin kiinni, ettei pikkuinen olisi lähtenyt lentoon. 

Lauantaina ei oikeastaan tullut tehtyä muuta kuin syötyä hyvin, rentouduttua ja vietettyä leppoisasti aikaa. Illalla oli ihan mahtava auringonlasku. Kesän upein auringonlasku. Auringonlaskun jälkeen lähdimme vielä katsomaan ilotulitusta. 
Sunnuntaina oli ihana herätä kun tuuli oli loppunut. Söimme aamupalaa ulkona kivillä. Oli kunnon lazymorning, Aamupalan jälkeen lähdimme keräämään puolukoita. En ole ikinä ennen kerännyt mitään marjoja. Tai noh olen kerännyt kerran tai kaksi pienenä kun on pakotettu. Nyt innostuin keräämään puolukoita, sillä viime talvena ostin niitä usein kotiin. Puolukat ja itsetehty lämmin kinuskikastike on niin hyvä herkku talvipäivään.


Puolukoiden keräämisen jälkeen hyppäsimme paljuun. Siellä tulikin oltua kepeästi muutama tunti. Tuo oli ihan täydellinen tapa viettää sunnuntaita ja samalla viimeistä lomapäivää. Tänä kesänä en ehtinyt viettää yhtään kunnolla lomaa. Ensimmäinen osa kesälomasta meni Latviassa opiskeltaessa ja toista kesälomaa ehdin viettämään 4 päivää ja sitten alkoi koulu. Tuossa neljässä päivässä ehti silti tekemään kaiken olennaisen. Olemaan mökillä, rentouduttua, shoppailtua, käytyä uimassa (tosin uimahallissa), maattua sängyssä ja herkuteltua sekä mikä tärkeintä, unohtaa työt.


Tuon huippu viikonlopun jälkeen ei ollut mikään ongelma palata takaisin koulunpenkille. Ihanat Venetsialaiset<3

4 kommenttia:

 1. Täälläpäin ei ainkaaan juhlita venetsialaisia:((

  VastaaPoista
 2. Ihanalta viikonlopulta kuulostaa!:) Paljussa oleilu on kyllä parasta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli ihana viikonloppu<3 Paljuilu on kyllä rentouttavaa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3