lauantai 8. lokakuuta 2016

Härdelliviikko melkein jo takana!


Huh mikä viikko takana! Olen vain juossut paikasta A paikkaan B. Lisäksi olen käynyt kotona vain vaihtamassa vaatteet ja nukkumassa. Asunto on tällä hetkellä ihan kaaos, sillä muutamat vaatekriisit näkyvät lattioilla aikas hyvin. 

Maanantaina olin koulussa, jonka jälkeen kävin nopeasti kotona ja lähdin harrastusten pariin. Onneksi silti aloitin syksyllä maalauksen ja jumpassa käymisen. Erityisesti maalaaminen on osoittautunut ihan huipuksi! Pääsee hetkeksi pois arjen keskeltä ja saa vaan keskittyä väreihin. 


Tiistaina kävin ensin aamupalalla kaverini kanssa. Aamupalan jälkeen lähdin extempore-reissulle Turkuun. Siinä sitten menikin loppupäivä ja kotiin pääsin joskus 22-23 aikaan. Ilta vielä venähti, sillä tein yhteen koulutyöhön posteria. 

Keskiviikkona oli vuorossa yksi ihan tappokurssi, jossa oli esitykset. Tuo yksi kurssi stressaa niin paljon. Gradu on jäänyt täysin suunnitteluvaiheelle, sillä tuo yksi kurssi vie kaiken energian. Joku yö heräsin kolmelta miettimään tuota kurssia. Fiksuin aika pohtia tuollaisia asioita!

Keskiviikkona myös järjestettiin isälleni yllärisynttärit! Yllätys onnistui onneksi ihan täydellisesti. Tuolta juhlista tulikin kiire työillalliselle. Illallinen venähti ja olin vasta kahden jälkeen kotona. Onneksi oli ihan ilta eli seuraavan aamun aikainen herätys ei paljon haitannut.  


Torstaina olin ihan poikki! Päivän koitin ottaa hieman rennommin, sillä tiesin että taas ilta venähtää. Lähdimme kaverini kanssa pelailemaan ja kahvittelemaan kaverimme luokse. Oli niin kiva ilta, että aika vaan kului ja yhtäkki taas huomasi kuinka kello on jo yli 23. Kotimatka kesti yli tunnin sillä ajettiin ihan älyttömän hitaasti eläimien takia. Eikä todellakaan oltu turhaan varovaisia, sillä nähtiin peura, hirvi ja supi! Vitsit se hirvi oli pelottava! 

Eilen perjantaina menin aamulla töihin. Töiden jälkeen kävin nopeasti kotona ja lähdin illalliselle ja leffaan. Olin katsomassa Bridget Jonesin uusinta leffaa. Tuo leffa oli niin hyvä! Sai nauraa kunnolla ja unohti samalla tämän härdelliviikon murheet. Suosittelen ehdottomasti tuota leffaa.


Tänään vielä pitäisi jaksaa yksi työpäivä... Onneksi edes huomenna on vapaa!

Ihanaa viikonloppua<3

4 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että mulla on ollut ihan samanlainen meininki viimeiset viisi päivää! Kaikkialla on pitänyt olla samaan aikaan ja ei ole yhtään kerennyt hengähtää! Tsemppiä sulle :-) Ps. Se Bridget Jonesin leffa on oikeesti sikahyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sullekin!<3 Tuollainen kiire on ihan kauheeta:( Se leffa oli niin huippu!<3

   Poista
 2. Aikamoinen viikko:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep... Onneksi tää viikko on jo helpompi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3