maanantai 3. lokakuuta 2016

Hello October!


Hyvää lokakuuta<3


Lokakuu on lähtenyt jo reippaasti käyntiin! Viikonloppuna oli täydelliset syysilmat. Värikkäitä lehtiä, aurinko paistoi eikä tuullut liikaa. Jos koko syksy olisi tällainen, ei haittaisi yhtään. Siinä kohtaa kun alkaa sateiset ja harmaat ilmat, laskee energiatasot nolliin. Täytyisi pian kaivaa esille kirkasvalolamppu, joka oli viime vuoden pelastus! 

Vaikka viikonloppuna oli ihanat ilmat, aloin miettimään jo joulua. Haha, tänä vuonna alkoi aikaisin joulusta haaveilu! Aloin suunnittelemaan koristeita ja joululahjoja. Ehkä voisi vielä hetken hillitä itsensä...Lokakuussa starttaa käyntiin loppuvuoden juhlaputki! Huomenna on isäni synttärit ja sen jälkeen synttäreitä on vähän väliä. Kakuttelu siirtyy vasta viikonloppuun, sillä hän tatikoi ja lähti pois synttäripäiväkseen. Tällä hetkellä tekisi niin mieli järjestää jotkut juhlat! Täytyy alkaa kehittelemään siis joitain juhlia.


Opiskelujen kannalta lokakuu on ihan kauhea! Paljon vaikeita tenttejä, gradua ja miljoona tehtävää. Nyt alkaa hieman stressaamaan, mutta eiköhän tästä selvitä samoin keinoin kuin ennenkin. Täytyy koittaa keksiä tarpeeksi tasapainoa opiskelun vastapainoksi.


Nyt täytyy nauttia näistä ihanista päivistä, ennen sadekelejä! 


6 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavia kuvia! Oranssit lehdet ja sun pinkki laukku tekee ihanan kontrastin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Oon ihan ihastunut tuohon laukkuun :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ja tsemppiä syksyyn <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3