maanantai 17. lokakuuta 2016

Keuhkojen tyhjennystä ja yllätyksiä!


Palaan taas hieman ajassa taaksepäin, sillä olen unohtanut muutaman postauksen julkaisun. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, vai mitä? Joka tapauksessa mennään itse aiheeseen. Tämän kuun alussa oli isäni synttärit. Sainkin idean että olisi kiva täyttää joku huone ilmapalloilla yllätykseksi. Ehdotin pikkusiskolleni ideaa ja hän oli onneksi heti mukana! Mietin pari kertaa voinko pyytää häntä  mukaan, sillä hän on melko huono pitämään salaisuuksia. Onneksi hän tällä kertaa onnistui salailussa hyvin ja yllätys onnistui! 
Ilmapallojen lisäksi olimme järjestäneet tarjoiluita, kuten hyvissä juhlissa kuuluu olla. Järjestelyiden kanssa meinasi aluksi tulla hieman kiire, sillä luulimme että vanhemmat tulevat aiemmin kotiin. Lopulta jouduimme odottamaan jonkun aikaa ja siinä meinasi jo tylsistyä, kun jännityksessä joutui odottamaan. 

Onneksi yllätys onnistui täydellisesti! Tai noh lähes täydellisesti, sillä se meinasi paljastua pihalla olevasta ylimääräisestä autosta. Siihen pikkusiskoni keksi selityksen, että auto on ollut siinä jo kolme päivää... Ei ihan mennyt tuollainen läpi.P.S. Mikäli ajattelitte puhaltaa ison määrn ilmapalloja, suosittelen pyytämään monta ihmistä mukaan! Ilmapallojen puhaltamisen jälkeen ihonväri muuttui nimittäin melko valkoiseksi!


Ihanaa alkavaa viikkoa<3

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3