maanantai 24. lokakuuta 2016

Vitamiinit talveksi talteen


Huh mitä viikkoja takana! Päivät ovat saattaneet venyä jopa 12 tuntisiksi ja iltaisin olen ollut niin poikki, etten ole avannut enää konetta. Tietokoneeni hajosi muutama viikko sitten ja vaikka hain heti seuraavana päivänä uuden koneen, asensin sen käyttöön vasta tänään. Ihana kirjoitella uudella koneella, kun akku ei sammu heti 15 minuutin jälkeen.
Muutama viikko sitten, tuli vietettyä viikonloppu mökillä. Olin jo silloin niin poikki, että menin lauantaina yhdeksältä nukkumaan. Hulluja viikkoja takana. Oikeastaan koko syksy on ollut melko vauhdikas. Rentoutuminen mökillä teki niin hyvää. Sai vain oltua, eikä tarvinnut stressata mistään. Mökillä myös kerättiin tehovitamiinit talteen. Kyseessä oli siis tyrnien puristaminen mehuksi. Tyrnimehu on mielestäni niin hyvää! Kesällä löysin sitä myynnistä yhdestä kojusta ja heti ostin purkin sitä. Tyrnimehu on kaupassa melko tyyristä, enkä yhtään ihmettele, sillä tyrnien puristaminen oli melko työläs homma.

Tuollainen viikonloppu tulisi taas niin tarpeeseen! Nyt vaan täytyy juoda paljon tuota mehua, ettei mikään flunssa iske. Se nimittäin ei sovi nyt ollenkaan tähän tilanteeseen.

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun viimeinen kuva veneestä koiran kanssa <3

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi mökkiviikonloput on kyllä parhautta:) en olekkaan koskaan muistanut tyrni mehua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Kannattaa joskus maistaa! Aluksi makuun tarvitsee hieman vaan tottua, sillä tyrnimehu ei ole sieltä makeimmasta päästä:D

   Poista
 3. Voi, ihanan rauhallisia kuvia ja tsemppiä kiireiseen syksyyn! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä myös toinen, joka pitää mökkiviikonlopuista<3 Mökillä on ihanaa vaan rentoutua :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3