sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Louis Vuitton High heels


Mainitsin täällä eräässä postauksessa, että minulla on muutama uusi ostos Vuittonilta esittelemättä. Nyt päästäänkin ensimmäiseen esittelyyn, eli korkokenkiin. Ostin kengät jo loppusyksystä, mutta olen unohtanut täysin niiden esittelyn. Ostin korkokengät secondhandina. Korkokengissä on korkoa enemmän kuin mitä olen tottunut käyttämään. Yleensä käytän kenkiä, jotka ovat mahdollisimman mukavat ja joissa korko ei ole yli 10 cm. Onneksi nämä kengät ovat silti mukavat ja hyvät jalkaan, korkeasta korosta huolimatta. Rakastan näiden kenkien sävyä! Helppo yhdistää useisiin asuihin ja eri tilaisuuksiin. Harmi kun tarpeeksi hienoja juhlia on liian vähän! Onneksi nyt starttaa pikkujoulukausi, eli kengät varmasti pääsevät nauttimaan monista juhlista!


Mitäs pidätte korkokengistä?

8 kommenttia:

 1. Siis vau, mitkä kengät! :o En edes tiennyt ennen tätä postausta, että kyseisellä merkillä on myös kenkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Joo heiltä löytyy myös kenkiä ja lisäksi esim vaatteita :) Helsingissä on kenkiä myynnissä, muttei vaatteita:)

   Poista
 2. Vau miten upeet!<3 Ihan älyttömän hienot ja tyylikkäät :)

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. En kestä!! Näähän on täydelliset!! Ja oli siis mukavat jalassa? Itte aina vähän pelkään kalliit kenkiä ostaa, et jos ei tuukaan sitten käöytettyä kun ovat pahat jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät ei ole vielä päässeet tositoimiin juhlissa, mutta kotona olen pitänyt niitä paljon mm. meikatessa ja siivotessa:D Kengät on mukavat ja tukevat jalassa, eli korkea korko ei haittaa:) Ymmärrän tuon hyvin, ettei viitsi ostaa kalliita kenkiä, kun ei voi olla varma onko ne oikeasti mukavat jalassa:/

   Poista
 4. Aivan mielettömän kauniit, im in loveeee <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3