maanantai 14. marraskuuta 2016

Today is my birthday!


Tänään ikämittari värähti yhden asteen eteenpäin! Päätin ottaa synttäreideni kunniaksi vapaapäivän, jolloin voisin tehdä kaikkea kivaa. Aamu alkoi hyvällä aamupalalla ja leivoksella. Aamiaisen jälkeen lähdin kasvohoitoon.


Halusin vain päästä rentoutumaan ja hemmoitelemaan itseäni! Varasin ajan Kauneushuone Valotaresta, sillä olen aiemmin saanut niin hyvää palvelua kyseisestä paikasta. Tämä oli ensimmäinen kerta hoidossa tuolla, mutta ei jää viimeiseksi kerraksi. Olen aiemmin hakenut kosmetiikkaa kyseisestä paikasta, sillä siellä myydään hyviä luonnonkosmetiikkoja. Kerran sain hyvää palvelua ihottumani kanssa, mikä oli tullut eräästä meikkivoiteesta. Tälläkään kertaa palvelu ei pettänyt ja liikkeen ovesta lähdin hyvällä ja rentoutuneella mielellä.


Kasvohoidon jälkeen menin lounaalle Amarilloon. Maistoin ensimmäistä kertaa burritoa. Halusin kokeilla jotain kokonaan uutta ja erilaista. Lounaan jälkeen lähdin kotiin pienille päiväunille. En edes muista koska olisin viimeksi ehtinyt nukkumaan päiväunet! Teki niin hyvää nukkua pitkästä aikaa päiväunet. 


Päiväunien jälkeen aloitin operaation "kaaoksen selvittäminen". Tänään kaivoin myös ensimmäiset joulukoristeet esille! Ei enää montaa päivää niin alkaa joulukuu<3 

Nyt vielä illalla menen jumppaan. Ihana syntymäpäivä takana! Ehkei vanheneminen olekaan niin kamala asia, kuin mitä olen joskus luullut!

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea!! :) kivalta synttäripäivältä kuulostaa<3 ps. Hauska, että meillä on näin lähekkäin synttärit, mää nimittäin täytän vuosia 16.11 eli nyt keskiviikkona! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista<3 Onnittelen sua siis jo etukäteen:D Hyvää synttäriä!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3