sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Helsingissä fiilistelemässä joulua


Maanantaina lähdettiin äitini ja siskojen kanssa Helsinkiin. Teimme päivän pikavisiitin. Itselläni ei ollut isompia juttuja hankintalistalla, paitsi jokin joulukoriste joulukuuseen. Odotin lähinnä vain kaupungin joulukoristeita sekä Stokkan jouluosastoa. Helsingissä on aina niin ihana käydä ennen joulua. Ostoskeskuksissa on ihan kierrellä, sillä niiden koristeluun on panostettu niin paljon.

 Päivä meni ihan super nopeasti! Kiertelimme kauppoja ja kävimme kahvilla sekä syömässä salaatit Teatterissa. Tänä vuonna odotettu Stokkan jouluosasto oli suuri pettymys. Mielestäni se oli todella sekava, eikä yhtä laitettu ja houkutteleva kuin aikaisemmin. Sen sijaan Stokkan näyteikkuna ylitti kaikki odotukset. Jos asuisin Helsingissä kävisin joka päivä ihastelemassa tuota näyteikkunaa! Ihanaa kun liike panostaa näyteikkunaan. Lopulta kaupoista ei tarttunut mukaan muuta kuin muutama joulukoriste, huivi ja vähän kosmetiikkaa. Olen silti ihan tyytyväinen, että maltoin mieleni kaupoissa. Lähiaikoina on tullut ostettua vaikka mitä ylimääräistä, joten hyvä että nyt ei tarttunut mitään turhuuksia mukaan. Ennen joulua on aina ihan älyttömästi hankintoja, mutta onneksi kaikki lahjat on jo hankittu. Tänä vuonna aloitin lahjojen hankinnan jo tammikuussa, eli kaikki lahjat on hankittu kerrankin hyvissä ajoin. 
Maanantaina heti Helsingistä kotiuduttuamme, oli työpaikan pikkujoulut! Pikkujoulut olivat ihan huippu kivat! Ei yhtään haitannut että oli koko päivän ollut reissussa, sillä energiaa riitti hyvin myös iltaan. Onneksi silti tiistaina oli itsenäisyyspäivä eli tuli otettua edes yksi päivä hieman rauhallisemmin. Lähiaikoina on ollut jatkuvasti pikkujouluja ja viime viikollaki oli kahdet pikkujoulut. Voisi sanoa, että elämä on ollut pelkkää juhlaa!

Kokonaisuudessaan reissu oli onnistunut ja ihana! Seura oli myös ihan huippua ja oli hauska päivä<36 kommenttia:

 1. Tosi kaunis asukokonaisuus ja IHANA toi pinkki laukku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Oon niin ihastunut tuohon laukkuun<3

   Poista
 2. Oi miten kivalta näyttää!♥ Helsinki on kyllä upeen näkönen näin jouluaikaan :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsinki on niin kaunis kaupunki näin ennen joulua<3

   Poista
 3. Ihana jouluinen Helsinki! <3 Itsekin kävin viime viikon keskiviikkona pikavisiitillä, mutta kerkesin ihailla vain vähän, kun ei ollut mikään fiilistelyreissu :( Ja tänä vuonna en enää kerkeä käydä fiilistelemässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otat ens vuoden tavoitteeksi sen, että menet Helsinkiin fiilistelemään joulua<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3