keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Louis Vuitton Alma bb


Vitsit oli tuskainen matka saada aloitettua tämä postaus! Kuvat olen ottanut jo monta viikkoa sitten, eli se ei ollut ongelmana. Eilen illalla ajattelin jo kirjoitella tämän, mutta koneeni ei yhdistänyt nettiin. Kokeilin kolmea eri laitetta ja se ei yhdistänyt mihinkään. Tänään koneen kanssa tuskailu jatkui ja huomenna kone pääsee palautukseen/huoltoon. Ehtihän uusi kone olemaan jo pari kuukautta! Mutta nyt itse asiaan eli yhteen Vuitton hankintaan. josta lupasin postata.


Vihdoin pitkän odottelun jälkeen, sain lokakuussa unelmalaukkuni. Hankein laukun itelleni maisteriksi valmistumislahjaksi. Kun näin hot pink-sävyssä alman, ihastuin siihen heti! Se oli kuin tehty minulle, ihan täydellinen.Laukun hankinta ei silti ollut mistään helpoimmasta päästä. Olin monta viikkoa jonossa, sillä laukku oli loppu kaikkialta. Oli niin jännittävää, kun en tiennyt saanko laukkua, koska ei ollut varmaa valmistetaanko sitä enää. Soittelin Vuittonille vähintään kerran viikossa ja kyselin laukusta. Näin laukusta jopa unta, joissa sain aluksi laukun, mutta lopulta se otettiin minulta pois. Toisin sanoen näin painajaisia laukusta. Haha! Nyt jälkikäteen asia vain huvittaa, silloin odottaessa, se oli aikas iso ja jännittävä juttu.


Onneksi sain laukun! Olen niin ihastunut siihen! Voisiko olla parempaa maisterilahjaa? Alma on yksi suosikkilaukuistani ja rakastan yli kaiken pinkkiä. Kaksi asiaa joista pidän ,samassa paketissa.


Mitäs pidätte uusimmastani laukusta?

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3