tiistai 13. joulukuuta 2016

Tuurissa jouluostoksilla


Lauantaina olin kaverini kanssa Tuurissa jouluostoksilla. Olen käynyt siellä viimeksi kesällä, joten oli kiva päästä sinne ostoksille. Lauantaina oli niin kaunis ilma! Pakkasta ja aurinko paistoi. Oli niin ihana ajella sinne, kun oli noin kaunis ilma.Tuurissa olin ihan yllättynyt kuinka vähän porukkaa oli liikkeellä. Olin henkisesti varautunut siihen, että ihmisiä olisi niin paljon, että hyvä kuin eteensä näkisi. Kassalle jonotus sujui yllättävän nopeasti ja mikä parasta, ihmiset olivat hyvällä tuulella. Jouluostoksilla yleensä aina törmää kunnon ärripurreihin, mutta onneksi tuonne oli päätynyt vain hyväntuulista porukkaa.Tuurissa taas sai ihmetellä tavaran paljoutta. Tuolta ei voisi millään hakea vain jotain pikkujuttua ja toivoa, että pääsisi nopeasti pois. Aina löytyy jotain katsottavaa. Omalla ostoslistallani oli lasipurkkeja ja hammastahnaa. Lasipurkit unohtui ihan totaalisesti, mutta sen sijaan kärry täyttyi kaikesta muusta. 

Tuurissa oli tehty niin kaunis joulumaa! Oli niin kauniita ja ihania yksityiskohtia. Mahtava nähdä, että tuollaisiin asioihin panostetaan noin hyvin. Joulumaa oli niin satumainen, että sellaisessa paikassa voisi asua aina joulut. Reissu oli niin onnistunut ja kiva. Mukaan tarttui kaikkia kivoja ostoksia kuten joulukoristeita, kasvonaamioita ja karkkia. Jouluosastolla tuli hieman paha mieli, kun joulukoristeet jotka ostin maanantaina, oli tuolla yli puolet halvemmalla. Ensi vuonna Helsingin sijaan taidankin suunnata suoraan Tuuriin jouluostoksille.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen joulumaa! Se on kyllä totta tuo, että kun ostaa jostain puolet kalliimmalla tuotteet ja sitten näkee ne jossain halvemmalla :( Itse en ole vieläkään käynyt Tuurissa (!!), joten pitää varmaan ensi vuonna heti Tammikuussa lähtee alennusostoksille sinne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo joulumaa oli ihana<3 Hei sun on ihan pakko mennä käymään siellä! Mene ihmeessä heti tammikuussa<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3