keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Winter Tea Time


Viime kuukausina vuorokauteni ovat olleet aamusta iltaan minuuttiaikataululla. Kaksi työtä ja maisteriopinnot ovat vieneet kaiken mahdollisen ajan. Joku päivä ehdin olemaan kotona hereillä alle kaksi tuntia. Siinä kohtaa mietin, että olisi ehkä parempi yöpyä yliopistolla, koska siellä tulee oltua kaikki aika.


Pienet hetket kotona ovat olleet kultaakin arvokkaampia. On ollut niin ihana vaihtaa mukavat kotivaatteet päälle, laittaa kynttilät palamaan ja  ottaa kuuma kuppi käteen. Hankein jouluksi kaikkia ihania jouluteemakuja. Ihan mahtavaa kun aamu alkaa hyvällä teellä.Tällä viikolla aloin miettimään joku päivä, että miksi ihmeessä en ole askarrellut kovinkaan paljoa. Olen tehnyt muutamia juttuja, mutta yleensä olen ehtinyt tekemään paljon enemmän. Totesin että pitkät päivät ovat vaatineet veronsa. Jos kotona ehtii olemaan vain muutaman tunnin, ei siinä ajassa ehdi edes aloittaa askartelua.


Onneksi ensi viikolla on jo jouluaatto! Voi rauhassa rentoutua ilman aikatauluja. Tänä jouluna joulu menee taas Virossa. Tällä kertaa Charles lähtee myös mukaan. Jännittää hieman, miten ensimmäinen ulkomaanreissu menee Charlen kanssa. Onneksi silti ennen joulua on vielä niin kiirus, niin ei ehdi turhaan stressaamaan edes sitä.


Nyt meinaan keittää kupin teetä ja alan lukemaan tenttiin! Enää kaksi tenttiä ja kouluhommat on tältä syksyltä ohi.

4 kommenttia:

 1. Mikä teekokoelma! Mä niin haluaisin oppia juomaan teetä ja ostaa just erilaisia kaikkia vaihtoehtoja kotiin :) Mullakin on viimeinen kuukausi ollut aika minuuttiaikataulua, haha, nauroin, että mun kalenterissa lukee suunnilleen milloin pitää käydä kaupassa ja milloin pestä pyykkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa opetella teenjuojaksi:) Haha toi on jo paha jos lukee nykyään noin kalenterissa:D

   Poista
 2. Musta tuntuu että näin vuoden lopussa kaikilla on hirveä kiire kaikkialle, mutta onneksi kohta pääseekin jo rauhoittumaan joulun merkeissä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! En tajua miksi täytyy olla niin:/ Onneksi pian on joulu niin saa rauhoittua<3 Ihanaa joulunodotusta:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3