maanantai 2. tammikuuta 2017

Joululoma Virossa


Ihanaa alkanutta vuotta!<3

Blogi on jäänyt nyt hieman taka-alalle. Olen lomaillut ilman konetta, sillä koin että tarvitsen hieman etäisyyttä myös koulujutuista. Jos olisin kaivanut koneen esille, olisi alkanut kauhea stressi tekemättömistä kouluhommista. Loma onneksi toimi hyvin ja nyt on niin levännyt ja virkeä olo! 


Vietin joulun tänäkin vuonna Virossa. Aluksi olimme Tallinnassa ja sen jälkeen siirryimme Kuressaareen, jonka jälkeen olimme vielä Tallinnassa. Tässä kohtaa ihmisiä tuskin kauheasti enää kiinnostaa joulu, joten ajattelin tiivistää reissun kymmeneen parhaaseen asiaan. 
1. Tallinnassa oli ihan älyttömän hienot joulukoristeet. Koristeluihin oli panostettu oikein kunnolla. Joulufiilis nousi ihan huimasti, kun ympärillä oli niin kauniita koristeita.

2. Charles otettiin tällä kertaa mukaan reissuun. Charlesin ensimmäinen ulkomaanmatka, joka meni kaiken lisäksi ihan täydellisesti. Matkat sujui hyvin, eikä Charles stressaantunut matkustamisesta. 

3. Ruoka oli ihan älyttömän hyvää. Söimme paljon ulkona ja ruoka oli aina niin maukasta. Suomessa olen hieman kyllästynyt siihen. ettei ravintoloista löydy tarpeeksi valinnanvaraa. Useissa ravintoloissa on tarjolla pastaa, hampurilaisia ja pizzaa, joten vaihtelu tuli tarpeeseen.4. Kävin ensimmäistä kertaa Kuressaaressa ja ihastuin siihen paikkaan! Siellä oli ihania pikkupuoteja, joissa myytiin muun muassa paikallisia käsitöitä. Ostin sieltä erityisesti heijastimia ja hunajaa.

5. Reissun parhaita anteja oli rentoutuminen. Kuressaareessa olimme spa-hotellissa, jossa oli ihanan rauhallinen tunnelma. Kävin siellä kasvohoidossa ja kuumakivihieronnassa. Lisäksi oli ihan huippua mennä heti herättyäni uimaan ja istuskelemaan saunoihin. 
6. Kävimme melko paljon erilaisissa kahviloissa. Oli kiva maistella kaikkia erilaisia kakkuja ja istuskella rauhassa sekä katsella ihmisiä ja heidän pukeutumistaan.

7. Kaikki niin kauniit joulukuuset! Tuolla oli aivan ihania joulukuusia. Kävimme katsomassa Tallinna vanhassa kaupungissa sijaitsevassa kirkossa yhtä joulukuusta, mikä oli koristeltu pääkalloin ja luurangoin. Oli jotenkin outoa että kirkosta löytyy tuollainen kuusi. 
8. Yksi parhaista asioista oli erilainen joulu. Perinteitä on välillä kivaa ja virkistävää rikkoa.

9. Kohta yhdeksän liittyy yleisesti myös matkustamiseen, mutta yksi parhaista asioista oli uudet kokemukset. Ihana nähdä ja kokea kaikkea uutta ja erilaista.

10. Viimeisenä muttei todellakaan vähäisempänä asiana on seura. Huippu porukka, jossa naurua ja huumoria riitti<3Lomailun jälkeen jaksaa täysillä panostaa uuteen vuoteen! Viime vuosi oli melko hullu ja kiireinen, eli tänä vuonna yksi tavoite voisi olla rauhoittuminen useammin. 

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat kuvat tässä postauksessa<3 Ihanaa alkanutta vuotta :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle<3

   Poista
 2. Kivoja jouluisia kuvia.. Minusta joulu loppuu aina liian lyhyeen niin ei yhtään haittaa jos siitä vielä tammikuun lopussakin hehkutetaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä :D Ensin joulua höösätään ties kuinka paljon ja sitten se loppuu todella nopeasti :/

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3