keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Kun epäonnistuminen toimii motivaationa, olet oikeilla jäljillä!


Eilen tuli vietettyä hieman erilaista päivää, normaaliin arkeen verrattuna. Aamu alkoi pankin järjestämällä aamubrunssilla. Brunssin yhteydessä oli myös tietoa sijoittamisesta. Itseäni kiinnostaa sijoittaminen ja sitä on tullut jo tehtyä jonkin verran. Siinä pisteessä en ihan vielä ole, että seuraisin osakkeiden arvojen muutoksia jatkuvasti. Aamubrunssin jälkeen kävin nopeasti kotona ja lähdimme kaverini kanssa kohti Tamperetta. Siellä järjestettiin illalla nuorille ekonomille tapahtuma, jossa oli puhumassa muun muassa Arman Alizad. Arman on ihan huippupuhuja! Tämä oli toinen kerta kun olin kuuntelemassa häntä. Ennen illan tapahtumaa kävimme Stokkalla ja istuskelimme Tornin yläkerrassa Sky Barissa. Stokka oli täys pettymys, mutta Torni ylitti odotukset. Stokka oli pettymys siksi, että tuotteiden esillepanot olivat todella tylsiä ja huonosti rakennettuja. Sieltä ei tarttunut mitään mukaan. Onneksi Torni ylitti odotukset. 
Aluksi otimme latet ja sen jälkeen vielä drinksut. Sky Barissa oli ihan huippu hyvät baarimikot. Yleensä juon aina Gin Tonicia, mutta nyt halusin jotain muuta. He osasivat tehdä täydellisen juoman. Sellaisen perus asiakkaan ärsyttävän ohjeen mukaisesti, eli ei liian makea, pitää olla raikas ja hyvä.
Drinkkien jälkeen otettiin vielä kuvia upeista maisemista, mutta tuntui ettei oikein mikään kuva onnistunut täydellisesti. Tuon jälkeen mentiin illan tapahtumaan, joka oli hyvin järjestetty ja ohjelma oli huolella suunniteltu. Ilta antoi ihan älyttömästi. Tärkein sanoma oli omasta mielestäni se, ettei ikinä pidä luovuttaa unelmiensa kanssa. Armania lainaten kun epäonnistuminen toimii motivaationa, olet oikeilla jäljillä!


2 kommenttia:

  1. Oii toi torni näyttää ihanalta! Oliks noi drinkit minkä hintasia, onko kalliskin paikka? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Latte maksoi 5 euroa ja noi juomat oli noin 10 euroa:) Palvelun taso oli silti ihan huippu, eli mielellään maksaa 10 euroa juomasta, kun vielä pöytään tullaan kysymään oliko hyvä jne:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3