maanantai 20. helmikuuta 2017

Kuohuvaa, naurua ja hyviä keskusteluja


Vietin pitkästä aikaa pidennettyä viikonloppua. Viikonloppuni alkoi jo torstaina, kun lähdin siskoni luokse yökylään. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa kunnolla, käydä kahvilla, katsoa leffaa ja jutella. Harvemmin tulee edes soiteltua, sillä usein pitkän päivän jälkeen ei jaksa enää edes puhua.Lähdin jo seuraavana päivänä pois, sillä illalla oli vuosikokous. Vaikka olinkin kotona jo kahden aikaan, tuli silti laittautumisen kanssa kiire. Olin suunnitellut valmiiksi mekon ja asusteet, mutta kun sovitin mekkoa, ei se tuntunut mukavalta. Sinänsä se näytti hyvältä, mutta siinä ei ollut kovin "kotoisa" olo. Niinpä mekko lähti vaihtoon kymmenen minuuttia ennen lähtöä!


Olin päättänyt etukäteen, että menen täysin fiiliksen mukaan. Vuosikokouksen jälkeen teki mieli tanssimaan. Kuinka ollakkaan, venyi ilta puoli viiteen asti aamulla. Kerrankin oli niin hauskaa, että unohti ajankulun. Mikä parasta, sai unohdettua arjen kunnolla.


Seuraavana päivänä heräsin virkeänä jo kymmeneltä. Kerrankin kun saisi nukkua, niin ei nukuttanut yhtään. Edes Netflix ja sohva peittoineen ei houkutellut, joten aloitin siivoamisen. Mitäs sitä muutakaan tekisi vapaapäivänä? Lauantai-illalla oli toiset juhlat, tällä kertaa opiskelukavereiden kanssa. Jälleen kerran oli ihan mahtava ilta. Aika kului taas todella nopeasti. Usein minulle käy niin, että olen ihan innoissani menossa juhliin, mutta josain kohtaa alan vain katsomaan kelloa ja haaveilemaan kotiin pääsystä. Viikonlopun juhlissa oli selkeästi sen verran hyvää seuraa, ettei tullut vain tuijotettua kännykkää. Lisäksi onnistuneista illoista kertoo se, etten ole ottanut yhtään kuvaa.


Sunnuntaina oli aamulla rentoutumisen vuoro. Pidimme kaverini kanssa brunssin. Emme olleet nähneet pitkään aikaan, joten oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Oli kiva vaihtaa kuulumisia ja herkutella. Tällä hetkellä on todella hankalaa sopia kavereiden kanssa näkemisiä. Kaikilla on paljon menoja, joten kaksi täyttä kalenteria on hyvin vaikea sovittaa yhteen.Sunnuntaina muuten tein kouluhommia. Yhtäkkiä niihin hurahti yli 7 tuntia. Fiksuna tyttönä päätin tehdä samaan aikaan hiusmaskin ja nyt minulla on vaaleanpunaisia raitoja. Hiusmaskin kanssa ei mennyt ihan putkeen. Piti tulla sellainen ihana helmiäissävy, mutta koska en huomannut katsoa kelloa, oli maski lopulta hiuksissa yli kaksi tuntia. Hupsis! Tämän viikon yksi projekti siis on hiuksista pois vaaleanpunaiset raidat.


Mahtavaa alkavaa viikkoa!<3

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3