maanantai 6. helmikuuta 2017

Partylite-kynttiläkutsut


Olen aina hieman ihmetellyt, miksi ihmiset hehkuttavat niin Partyliten kynttilöitä. Nyt olen pikkuhiljaa alkanut ymmärtämään hehkuttajia, sillä nuo tuoksut ovat taivaallisia. Lisäksi kynttilöiden laatu on ihan omassa luokassaan. Olin ensimmäistä kertaa kutsuilla joulukuussa. Niistä innostuneena, pyysin esittelijää tulemaan myös vanhempieni luokse esittelemään tuotteita. Lopputuloksena oli mukava tapa nähdä sukulaisia ja kiva ilta!
Kynttiläkutsuilta itse ostin isoja kynttilöitä sekä somistetrion. Nyt kodista löytyykin hyvätuoksuisia kynttilöitä muutamastakin paikkaa. Partyliten kynttilät ovat melko kalliita, mutta samalla ne ovat huomattavasti laadukkaampia. Toiset tuoksukynttilät tuoksuvat kyllä paketissa, mutta polttaessa niistä ei lähde mitään tuoksua. Uusissa kynttilöissä onneksi tuoksu pysyy ja asuntoon tulee ihana tuoksu. 
Olen suunnitellut kuinka seuraavassa asunnossa voisi käyttää ainoastaan laadukkaita tuoksukynttilöitä. En silti tiedä koska se uusi asunto löytyy, sillä tämänkin piti olla vain väliaikainen koti, mutta nyt tässä on jo kulunut yli kaksi vuotta... Hupsis! Muuttaminen on niin työlästä, että se ei houkuta kovinkaan paljoa. Tavaraa on vain kertynyt ja kertynyt ja joka nurkka on pullollaan jotakin. Sitten joskus kun uusi asunto löytyy, otan siellä tavoitteeksi etten osta mitään turhaa. Tällä kertaa tämä tavoite myös pysyy, sillä olen tehnyt ennenkin saman tavoitteen ja jotenkin kummasti siitä on tullut lipsuttua!


4 kommenttia:

 1. Noi on kyllä ihanan laadukkaita ja täydellisen tuoksuisia tuotteita!! 😍😍 mäkin pidin viime vuonna yhdet kutsut, mutta meillä sattui sitten niin tökerösti käyttäytyvä esittelijä että ei olla nyt vuoteen pidetty tai käyty kutsuilla. Harmi että yksi ihminen voi pilata tämmösenkin kivan jutun ☹️ Saishan sitä varmasti vaihdettua sitä esittelijää, että ehkä jossain välissä saa taas partyilla 😎☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella harmillista että teille osui huono esittelijä :( Tuollainen kyllä pilaa koko illan ja kutsut:( Ihan varmasti esittelijää saa vaihdettua:)<3

   Poista
 2. Parhaita kynttilöitä! 4-ever 😍👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep<3 Nuo vaikuttaa niin laadukkailta<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3