keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Mitä naisen tulee olla?


Laihdu viisi kiloa neljässä viikossa! Meikkaa kuten Kim Kardashian! Selluliitista eroon- 10 vinkkiä! Näin otat täydellisen selfien! Näin menestyt sekä uralla että parisuhteessa!

Nämä viisi lausahdusta ovat esimerkkejä naistenlehtien kansista. Lehtien kannet, sosiaalinen media ja ympäröivä yhteiskunta näyttävät useilla viesteillä, mitä naisen tulisi olla. Täydellinen nainen menestyy urallaan, hoitaa lapset, huolehtii parisuhteesta, kuntoilee, pitää itsestään huolta, kokkaa, siivoaa ja pitää itsensä huoliteltuna. Ihan oikeasti, myös naisilla on 24 tuntia vuorokaudessa. Pitäisi silti revetä tuhanteen eri paikkaan ja menestyä uralla, harrastuksissa ja perhe-elämässä.


Media syöttää meille täyttä roskaa, siitä millainen on täydellinen nainen. Ellette vielä tienneet, kerron teille nyt: lähes kaikkia mediassa näkyviä kuvia muokataan melko rajulla kädellä. Ihosta tehdään sileämpi, otetaan viisi kiloa pois ja poistetaan silmäpussit. Media syöttää meille jatkuvasti ohjeita siitä, mitä naisen tulisi olla. Median kuva on silti todella valheellinen, sillä kaikki mikä mediassa näkyy, on useimmiten lavastettua ja käsiteltyä.


Naistenlehtien mukaan täydellinen nainen näyttää hyvältä, huolehtii perheestään, ottaa aikaa itselleen, menestyy urallaan ja kehittää jatkuvasti itseään. Todellisuudessa silti täydellinen nainen on juuri se, joka peilistä katsoo. Itseltään ei tule vaatia liikoja. Olet täydellinen vaikket olisi repäisty suoraan lehtien kansista. Kannessa oleva nainen, heräsi aamulla hiukset sotkuisena, vanhassa yöpaidassaan ja eri pari aamutossuissaan ja mitä todennäköisemmin sotkuisesta asunnosta. Toisin sanoen lehtien naiskuvalle voisi vain näyttää keskisormea, koska sillä on hyvin vähän yhteistä todellisuuden kanssa.


Elämää ei kannata käyttää murehtien liikaa ulkonäköään. Elämää ei kannata käyttää tavoitellen täydellisyyttä. Elämä kuuluu käyttää nauttimiseen ja hetkessä elämiseen!

Ihanaa naistenpäivää juuri sinulle, TÄYDELLISELLE NAISELLE!

2 kommenttia:

  1. Ihana teksti!<3 Tästä tuli super hyvä fiilis :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Mahtavaa jos sulle tuli tästä hyvä fiilis<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3