tiistai 14. maaliskuuta 2017

Pyykkietikalla ekologisempaa pyykinpesua


Aloin hetki sitten käyttämään pyykkietikkaa huuhteluaineen sijaan. Tutustuin tuotteeseen, etsiessäni tietoa ympäristöystävällisistä pesuaineista. Olin aiemmin jo kuullut miten etikkaa käytetään esimerkiksi homeasuntojen vaatteiden pesussa. Olen myös lukenut aiemmin, että etikka olisi hyvä urheiluvaatteille, sillä se poistaa tehokkaasti hajut.


Aloin selvittämään, mitä pyykkietikka tekee ja vakuutuin ihan täysin. Ensinnäkin pyykkietikka on ympäristöystävällistä. Lisäksi se poistaa pesuainejäämät pyykistä. Pyykkietikka myös poistaa tehokkaasti pinttyneet hajut vaatteista. Lisäksi tahrat lähtevät hyvin tehokkaasti. Pyykkietikka myös kirkastaa värejä ja on antiseptinen. Mikä parasta, pyykki ei tuoksu yhtään etikalta, vaan siihen jää puhdas ja raikas tuoksu.  


Mielestäni parasta tässä on ollut tuotteen jättämä puhdas tuoksu. Koko asunto tuoksuu ihanan raikkaalta, eikä keinotekoiselta hajusteelta. Lisäksi tuotteella oli ihan älyttömän kaunis purkki, mikä voittaa tavallisten huuhteluaineiden pullot. 


6 kommenttia:

 1. Ompas söpö pullo ja plussaa kotimaisuudesta! Pitääpä testata tätä tuotetta. :)

  VastaaPoista
 2. Minullakin on käytössä pyykkietikka! Ihanan raikas tuoksu ja mahtavaa myös, että se pitää huolta myös pyykinpesukoneesta siinä missä perinteiset huuhteluaineet oikeastaan vain kuormittavat konetta. Ihanan kuuloinen tuoksukombo tuo raparperi-sitruuna! Täytyykin alkaa katselemaan pikkuhiljaa uutta kun vanha on jo aika lopussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes mahtavaa että on käytössä!:) Kannattaa kokeilla tuota tuoksua<3

   Poista
 3. Good morning from Zurich :) This looks absolutely lovely, and I hope you can enjoy some sunshine where you are. I am writing a blog on lifestyle and interior if you need some inspiration. Hugs from me, //Sofia ( http://sofiacm.com )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3