maanantai 24. huhtikuuta 2017

Business Up @Lahti


Viime viikonloppu hurahti Lahdessa Business Up-tapahtumassa. Samalla viikonloppu toimi ensi kosketuksena Lahteen.


 Matka ei silti sujunut ilman kommelluksia. Ensimmäinen mutka matkaan tuli ennen, kuin edes pääsimme lähteämään kohti Lahtea. Kyytini oli tulossa 30 minuutin päästä, kun uusi kuukauden vanha puhelimeni meni täysin pimeäksi. Olin avaamassa sitä ja se hyytyi ihan totaalisesti. Koitin käynnistää ja ladata sitä, mutta se ei reagoinut mihinkään. Samantien kun kyytini kurvasi pihaan, ilmoitin että nyt otetaan suunta kohti puhelinliikettä. Voin myöntää, etten todellakaan ollut liikkeen unelma-asiakas. Hermot menivät siinä kohtaa, kun myyjä ehdotti että minun tulisi ostaa uusi puhelin (saattoi olla vitsi, mutta tuli nyt täysin väärässä kohdassa). Tämän jälkeen menin vielä puhelimien korjausliikkeeseen, josta sain tuomion, että puhelimen on aika mennä vaihtoon. Ilman omaa tuttua puhelinta tuntui kuin toinen käsi olisi puuttunut.

Tämän sähellyksen jälkeen onneksi pääsimme matkaan. Gintonicia lasiin ja maailma oli asteen parempi. Eipä sitä kauaa jaksanut harmitella puhelinta. Ajattelin vain, että parempi keskittyä upeaan viikonloppuun, eikä miettiä kaikkea mikä puhelimen mukana meni.
Kun saavuimme Lahteen, menimme suoraan hotelli Seurahuoneelle. Heti kun olimme vieneet tavarat huoneeseen, lähdimme kiertelemään viereiseen Sokokseen. Lähinnä haimme illaksi hieman samppanjaa ja mansikoita. Tämän jälkeen lähdimme laittautumaan hotellille.

Illan juhlassa oli teemana vihreä. Apua mikä väri! Koen ettei vihreä ole oikein minun värini. Onneksi vaatehuoneestani löytyi silti yksi vihreä mekko. Hotellissa näin eräällä naisella sellaisen sinivihreän mekon ja samalla mieleeni muistui, kuinka minulla on vastaava Ril´sin vielä käyttämättömänä. Seuraavaksi jos teemana on vihreä, niin tiedän ainakin mitä laitan päälleni.Perjantain juhlat sujuivat hyvi. Tarjolla oli hyvää ruokaa ja seura oli mitä parhainta! Lauantai oli täynnä ohjelmaa, eli ihan älyttömän myöhään ei tullut valvottua. Lauantai alkoi maailman parhaalla aamiaisella! Mikä parasta, sain aamupalaksi jäätelöä. Ihana hotellin henkilökunta, joka järjesti tämän ja toi toivomani jäätelöannoksen. Päivä lähti siis maailman parhaalla tavalla käyntiin.


Aamupalan jälkeen lähdimme kuuntelemaan Kiinteistökuningatar Kaisana tunnettua Kaisa Liskiä. Wow mikä nainen! Olen aikasemminkin lukenut lehtijuttuja Kaisasta ja kuunnellut hänen haastatteluja, mutta kerta toisensa jälkeen jaksan ihastua hänen asenteensa. Jokainen voisi ottaa hänen asenteestaan hieman mallia. 


Lauantaina oli myös muita mahtavia koulutuksia. Koulutuksista käteen jäi oiva annos uutta tietoa, inspiraatiota ja uuden oppimista. Rakastan uuden oppimista ja sitä, kun oivaltaa uusia juttuja. Se tuo niin hyvää energiaa. Tämän lisäksi käteen jäi kuohuviinipullo, jonka voitin kisasta, jossa kysyttiin "mitä tiedät Kouvolasta?" Vastaukseni oli, etten tiedä mitään Kouvolasta. Haha, kerrankin tietämättömyys kannatti!


Mutta nyt voin sanoa, että olen käynyt Lahdessa. Olen taas kokemusta rikkaampi ja sain paljon tietoa. Taas starttaa uusi viikko uudella hyvällä energialla. Mahtavaa alkavaa viikkoa <3 

2 kommenttia:

  1. Toi shampanja on niiiin hyvää <3 Ja ihanat kuvat susta, oot kaunis ja sun hiukset on upeasti laitettu!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3