torstai 13. huhtikuuta 2017

Pitkiä helmoja, Lyhyitä yöunia ja Parasta seuraa


Viime aikojen vuoristorata alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Nyt olisi keväällä vielä tehtävänä kouluhommat ja sitten olisi aika hieman rauhoittua. Lähiaikoina on tullut mentyä melko lyhyillä yöunilla, eikä viime viikonloppu ollut siinä mikään poikkeus. Viime viikonloppuna oli kauan odotettu vuosijuhla viikonloppu.Juhlat alkoivat perjantaina vuosijuhlan merkeissä, johon sai tälläytyä kunnolla. Päätin kerrankin kokeilla jotain erilaista ja mennä kunnolla mukavuusrajojen ulkopuolelle. Laitoin juhlaan tummansinisen mekon. Olin juhlia varten ostanut kolme mekkoa, ja lopulta pidin tätä juhlapukua kaikkein sopivampana. Ainoastaan väri oli minulle täysin uusi tuttavuus. Mietinkin ennen juhlaa, onko koko illan epämukava ja jopa epävarma olo. Onneksi ei ollut, mutta ensi kerralla en siitä huolimatta meinaa pukeutua tummansiniseen.Perjantain juhlissa oli hyvä illallinen ja ohjelma oli mieluisaa. Useimmat puheet olivat sopivan lyhyitä, eli niitä jaksoi hyvin kuunnella. Mikään ei ole puuduttavampaa kuin puhe, jossa ei ole päätä eikä häntää. Pahinta on jos tällainen puhe kestää ja kestää vaan. Virallisen juhlan jälkeen oli vielä jatkot. Oli kiva päästä tanssimaan, vaikkakin asiaan olisi voinut varautua etukäteen vaihtovaatteiden merkeissä. Pitkä iltapuku ei ole mikään paras asuvaihtoehto baariin. 


Lauantaina juhlinta jatkui silliksen merkeissä. Onneksi ilma oli mitä täydellisin, eli lähes koko päivä tuli vietettyä ulkona. Parasta silliksellä taisi olla pomppulinnassa pomppiminen... Tuollainen käy ihan liikunnasta. Pitäisi ehkä kotiin ostaa mini trampoliini ja pian olisikin huippu kunnossa. Koska viikonlopussa ei ollut vielä tarpeeksi ohjelmaa, päättyi viikonloppu Helsingin reissuun. Lähdin kaverini kanssa katsomaan mitä Hullareilta löytyisi. Melko vähän tein mitään hankintoja, lähinnä ostin kaikkea oikeasti tarpeellista. Kerrankin heräteostokset olivat täysin nollassa. Ajattelinkin kuvata tässä tulevan pääsiäisen aikana hieman viime aikojen ostoksiani. Olen koittanut ja jopa onnistunut vähentämään paljon ns. turhaa shoppailua. Nykyään ostan ainoastaan juttuja, jotka tulevat käyttöön.


Summa summarum, viime viikonloppu oli ihan huikea! Paljon ehti mahtua kolmeen päivään. Nyt onkin hyvä ottaa pääsiäisenä hieman rauhallisemmin<3 

2 kommenttia:

 1. Aivan upea tuo mekko!! 😍 Ja niiin samaa mieltä, että pitkät puheet ilman mitään punaista lankaa on niiin puuduttavia haha!

  aveclotta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Siis mikään ei ole kauheampaa kuin sellaiset puheet :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3