perjantai 26. toukokuuta 2017

Fiilis täys KYMPPI!


Tällä hetkellä olen matkalla kohti kotia Espoon Aalto yliopistosta. Olin tänään siellä tentissä ja siitä fiilis ei ole paras mahdollinen. Toisaalta on silti helpottunut olo, kun kauan mieltä painanut tentti on taas hetkeksi ohi. Sen sijaan viime sunnuntaina fiilis oli jopa enemmän kuin täys kymppi! Viime sunnuntaina oli Helsingissä Naisten Kymppi tapahtuma, jossa olimme juoksemassa äitini kanssa.
Menimme Helsinkiin jo edellisenä päivänä, eli meillä oli päivä hyvää aikaa kierrellä kaupoissa. Samalla tuli herkuteltua hyvin, sillä täytyihän sunnuntaita varten tankata kunnolla. Lauantaina ostokseni jäi suhteellisen vähäisiksi. En oikein jaksanut kierrellä perusvaatekauppoja, kuten H&M.ää ja vastaavia, Sen sijaan halusin päästä käymään Louis Vuittonissa sekä herkuttelemassa Kakkugallerian kakkubuffetissa. Lauantaina näin myös kaveriani, joka oli hetki sitten muuttanut Helsinkiin. Oli ihana kuulla, että hän on sopeutunut hyvin uuteen kaupunkiin.
Viime viikonloppuna oli niin ihana ilma! Sunnuntaina olisi jopa toivonut hieman pilvisempää ilmaa juoksemisen vuoksi. Mutta toisaalta, nyt vihdoin kun kevät on saapunut tännekin, niin ei saa valittaa! Mahtavaa kun aurinko paistoi. Ihmisillä oli hyvä ja positiivinen fiilis. Aurinko paistoi jopa niin tehokkaasti, että tällä hetkellä menee kädessäni upea t-paidan rusketusraja!Naisten Kymppi oli jälleen kerran niin onnistunut tapahtuma! Järjestelyt toimivat hyvin. Lisäksi itsellä oli fiilis korkealla ja oli mahtavaa päästä juoksemaan pitkästä aikaa! Ihana tapahtuma, jossa haluan olla mukana myös ensi vuonna. Tietysti vielä parhaassa seurassa eli äitini kanssa.


Nyt luvassa on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu. En ole sopinut viikonlopulle minuuttiaikataulua, eli tulee varmasti olemaan mahtava viikonloppu!

2 kommenttia:

  1. Oi mitä kuvia, ihana toi sun laukkus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 Tuo on tällä hetkellä yks lempparilaukuista<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3