torstai 4. toukokuuta 2017

Wappu 2017


Ihanaa toukokuuta! <3

Tuntuu kuin vapusta olisi jo ikuisuus. Päivät vapun jälkeen ovat menneet niin nopeasti ohi. Jokainen päivä on täyttynyt niin useasta asiasta. Mutta nyt vihdoin ja viimein pieni paluu vappuun. Takana on ihan mahtava vappu!Vapun juhlinta alkoi keskiviikkona opiskelijakemuilla. Kierrettiin baarista toiseen hyvällä porukalla. Keskiviikkona oli silti melko vähän porukkaa liikkeellä, erityisesti verrattuna aikaisempiin vapun aloituksiin. En tiedä johtuiko se koleasta ilmasta vai mistä. Onneksi silti ilta oli hauska ja mikä parasta, ei tarvinnut ainakaan jonottaa juomia.

Perjantaina jatkui vapputunnelma juustojen ja viinin parissa. Näin kaveriani ja innostuttiin tilaamaan kunnolla juustoja. Oli ihan paras tapa viettää perjantai-iltaa. Kummatkin meistä meni seuraavana aamuna töihin, eli emme olleet kovinkaan myöhään liikkeellä. 


Lauantaina päivä oli yhtä aikataulutusta. Ensin olin töissä, kun pääsin sieltä, juoksin samantien ostoksille. Tämän jälkeen olikin kiire kotiin, jotta Charles pääsee hierojalle. Hieronnan jälkeen alkoikin valmistautuminen illan ensimmäisiin juhliin. Näistä juhlista siirryttiin vielä seuraaviin juhliin, jossa kuluikin loppuilta ja yö. 
Sunnuntaina kävimme kaverini kanssa kahvittelemassa, kiertämässä vapputoria ja katomassa karhun lakitusta. Iltapäivällä vapputori oli jo ihan tyhjä. Myyjät vain sulkivat kojujaan. Veikkaan että tässäkin kohtaa ilmalla oli iso merkitys asiaan. Harvoin vappuaattona tulee kuljettua paksu villakangastakki päällä ja saappaat jalassa. 
Sunnuntaina muuten oli tarkoitus juhlia hyvin maltillisesti. Tarkoituksena oli olla vanhempieni luona rauhallisissa tunnelmissa. Suunnitelmat menivät hieman uusiksi, kun minua pyydettiin mukaan grillaamaan. Tottakai lähdin mukaan ja siinä sitten menikin loppuilta. Maanantaina oli niin ihana ilma! Tuntui niin keväiseltä kun aurinko paistoi ja sai laittaa kevättakin päälle. Maanantaina ihmisiä oli kivasti liikkeellä vapputorilla. Sain vihdoin myös monta päivää metsästämäni vappupallon. Pallon valinta tuotti melko paljon oneglmia. Jos on monta hienoa, on vaikeaa valita se paras. 
Tiivistettynä vappu oli todella erilainen kuin yleensä, mutta silti niin mahtava! Tuli syötyä hyvin, vietettyä aikaa ihanien ihmisten kanssa ja mikä parasta, otettua parin päivän irtiotto arjesta. Tällä viikolla rentoilu on hieman kostautunut. koska kaikki hommat kasaantuivat. Niistä silti selviää vain tekemällä, eli täytyy jaksaa ahkeroida kunnolla. 


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3