torstai 22. kesäkuuta 2017

Terkkuja Maltalta!


Maltalta kotiuduttu ja matkan jälkeisestä masennuksesta selvitty! Oli melko mälsää tulla takaisin kylmään Suomeen, varsinkin kun heti oli sateista. Malta oli niin upea paikka! Ajattelin tehdä parista nähtävyydestä erikseen postauksen, ettei tästä tule joku 50 kuvan postaus.


Parasta Maltalla oli se lämpö! Teki niin hyvää päästä lämpimään. Oli upea fiilis aamulla herätä ja mennä ulos ilman takkia. Kotona en ole vieläkään laittanut toppatakkia pois, sillä Suomen kesästä ei koskaan tiedä. Malta oli todella kaunis maa. Ihania kukkasia joka paikassa ja kaunista arkkitehtuuria. Hyvää oli myös se, ettei tarvinnut pelätä tavaroidensa puolesta. Kertaakaan ei tullut sellainen fiilis, että pian joku vie laukusta jotakin. Tähän silti saattoi vaikuttaa se, ettemme liikkuneet kauheasti turistialueilla. Siellä olisi saattanut olla hieman enemmän taskuvarkaita.

Reissusta silti ei vältytty ilman kommelluksia... Louis Vuittonin Speedy ja Minna Parikan Puput kärsivät melkoisesti, kun tarjoilija kaatoi päälleni Coca-Colat. Tuolloin itku ei ollut kaukana! Ei päällä olleella mekolla niinkään ollut väliä, mutta laukku harmitti ihan älyttömästi. Mikä pahinta tämä tapahtui ekana iltana. Oli kiva kävellä ravintolasta märkä mekko päällä. Jos jotakin positiivista, niin onneksi se oli musta ja ulkona oli jo hämärää, eli vahinko ei näkynyt kilometrien päähän. Vaikka laukku ja kengät harmitti, päätin etten anna sen pilata fiilistä vaan mietin asiaa kun pääsen takaisin Suomeen. Tämä oli hyvä päätös, sillä en olisi halunnut pilata muiden sekä omaa matkaa itkemällä laukun ja kenkien perään.

Toinen kommellus matkalla oli se, että paloin todella pahasti! Kun pääsin Suomeen, oli ensimmäisenä suuntana apteekki ja kyytabletit. Kyytabletit onneksi auttoivat ja reissun jälkeen olen saanut kulutettua yli viisi rasvatuubia. Toisaalta hyvä, niin kuluu ainakin kauan kaapissa lojuneet rasvat.Juhannuksen jälkeen palailen muutaman upean nähtävyyden merkeissä! Sellaisia kohteita joissa kannattaa ehdottomasti käydä, mikäli suuntana on Malta!


4 kommenttia:

 1. Ihan super ihania kuvia koko blogi täynnä. Näistä tulee jotenkin hyvälle mielelle <3

  http://inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi <3

   Poista
 2. Malta on niin symppis! Me oltiin siellä vuosi sitten ja pakko kyllä päästä joskus uudestaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin onkin <3 Kannattaa ehdottomasti mennä uudestaan <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3