sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

There are so many beautiful reasons to be happy


Lähiaikoina on tapahtunut niin paljon, että päädyin tekemään postauksen, jossa on sekalaisia kuvia viime ajoilta. Päivät ovat olleet ihan täynnä kaikkea, mutta en valita, upeita hetkiä on ollut niin paljon. Uskon siihen, että kun tekee nyt töitä kunnolla, palkitaan se joskus. Mutta mistä sitten viime päivät ovat täyttyneet? 

Nyt on ollut niin kauniita lenkkeilyilmoja! Ihana lenkkeillä kun aurinko paistaa ja on kesäinen fiilis. Koiran kanssa en yleensä mene kovinkaan aikaisin lenkille kesällä, sillä en halua aiheuttaa mitään lämpöhalvausta toiselle. Viime viikolla olimme kaverini kanssa metsässä lenkillä ja se oli niin upeaa! Todella rentouttavaa päästä keskelle ei mitään.


Olen ollut lähes joka päivä yliopistolla kirjottamassa. Kuten aikasempina vuosina, teen myös tänä kesällä opintojani. Haluan tutkintooni niin paljon eri aineita ja kursseja, eli pakko tehdä hommia myös kesällä. Laskin juuri joku päivä, että KTM-tutkintoni tulee olemaan vähintää kaksi kertaa niin laaja, kuin mitä suositus on. 
Kun aurinko paistaa, on ollut ihana pitää kahvitauko ulkona ja ottaa hetki etäisyyttä kirjottamisesta. Viime lauantaina oli juhlan aika! Mitään sen suurempaa syytä juhlaan ei ollut, paitsi että paras kaverini tuli takaisin kotiin. Ihanaa viettää kesä hänen kanssaan! Meillä oli niin hauska ilta, ettei ole aikoihin ollut niin hauskaa. Yleensä tunnelma läsähtää josain kohtaa iltaa, mutta nyt ei käynyt niin.Tämän viikon keskiviikkona oli tanssiterapia Piumassa kevään ryhmän päättäjäiset. Tuo on ollut niin mahtava ja ennen kaikkea rentouttava tanssipaikka. Paikka, jossa voi pysähtyä ja ottaa hetki aikaa itselleen. 


Maanantaina olin kokeilemassa kaupungin uutta ravintolaa Borgia. Paikkaa kohtaan oli suuret odotukset, sillä instassa nähdyt annokset, näyttivät niin kauniilta. Pakko myöntää, että koin pienen pettymyksen. Ruoka ei ollut mitään tajunnanräjäyttävää. Ehkä saatan mennä tuonne toistekin, mutta ravintola ei päässyt top kolmoseen.


Viime viikkoina aamut ovat lähteneet liikkeelle smoothiella. Kaikki alkoi siitä, kun minun piti alkaa tyhjentämään pakkasta. Tässä on tullut kokeiltua kaikkia ihme yhdistelmiä! Haha, välillä olen miettinyt mitä ihmettä juon! Tuo lasin taustalla näkyvä kukka oli maailman kaunein yllätys viime viikolla! Sain kukan työkaveriltani, sillä tein hänen yhden työvuoronsa ja hän halusi kiittää tästä. Niin kaunis ele <3


Viime aikojen kiire, on tarjonnut mahdollisuuden keksiä luovia keinoja yhdistää työ ja huvi. Viime sunnuntaina pidimme palaveria terassilla ja mitäs muutakaan olisin tilannut kesän kunniaksi, kuin jäätelöä?


Viimeisenä nostan esille vielä pienen muruseni. Lähiaikoina Charles on sairastellut ja olen ollut huolesta soikeana. Tällä viikolla vein hänet lääkäriin ja hänellä todettiin korvatulehdus ja ihon atopia. Eläinlääkärireissu oli hurjan jännä! Sillä jouduin itse ajamaan sinne. En ole ajanut viiteen vuoteen, eli sen jälkeen kun olen saanut kortin, olen ajanut todella vähän. Lähdin varmuuden vuoksi tuntia ennen liikeelle, vaikka lääkäriin on 10 minuutin matka. Lisäksi laitoin turvavyöllä kuljetuskopin extrahyvin kiinni, jotta mitään pahaa ei käy, jos törmäämme johonkin. Mutta onneksi matka meni hyvin ja samoin lääkäri!


Ihanaa alkavaa viikkoa! Pakkaan nyt viimeiset tavarat ja otan suunnaksi Helsingin ja lentokentän. Malta täältä tullaan!

2 kommenttia:

  1. Niin paljon kaikkea hyvää syötävää! Varsinkin tuo jäätelöannos on ihan huippu <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3