lauantai 8. heinäkuuta 2017

Louis Vuitton Bandeau ja Noé


Kuten varmaan toiset tietää (tai on huomannut) on Louis Vuitton yksi lempimerkeistäni. Yksi iso syy, miksi pidän merkistä on sen historia. Mielestäni on ihanaa että useimmilla laukuilla on pitkä historia. Ne eivät ole vain kertakäyttömuotia, vaan niillä on jokin tarkoitus miksi tai kenelle laukku on suunniteltu.


Toukokuun lopulla hankin uuden Bandeau huivin. Olen niin tykästynyt noihin huiveihin! Niillä saa pidettyä hiukset hyvin ojennuksessa, ne sopivat laukkuihin ja lisäksi niitä voi käyttää asujen piristäjänä. Tässä uusimmassa huivissa olen ihastunut keltaisiin yksityiskohtiin! Huivi menee täydellisesti keltaisen asun kanssa.Toinen hankintani on vintagena hankittu Louis Vuitton Noé. Laukkuhan on alunperin suunniteltu samppanjapullon kantamiseen. Olen jo pitkään harkinnut Noén hankintaa, sellaiseksi festari- ja kaupunkilaukuksi. Kun tämä yksilö osui kohdalle, en epäröinyt hetkeäkään sen hankkimista! Laukku on niin hyvä siitä, että sinne mahtuu paljon tavaraa. Mitäs pidätte hankinnoistani? :)

6 kommenttia:

 1. Tuo laukku on ihan unelma! <3 Enkä oo koskaan nähnyt kellään samanlaista, ei taida tulla ihan kaikilla vastaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin ihana, vaikka itse sanonkin :D Ja olen nähnyt noita laukkuja jonkun verran, mutta huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi LV:n Speedyä tai Neverfullia :)

   Poista
 2. Toi huivi tuo kivaa kontrastia laukkuun, kun laukku on vanha ja patinoitunut ja huivi ihan uusi. Näyttää hyvältä ja pirirstää laukkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin allekirjottaa mietteesi täysin :)

   Poista
 3. Oiiii vau mitä ihanuuksia!! 💗 Vielä joku päivä mäkin ostan jotain Louis Vuittonilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ehdottomasti suosittelen pelkästään ostamiskokemuksen vuoksi <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3